Lekváros Beton

belterjeknek.

Lápi tájm

Mocsarunk kora :

Count Up Timer 2.0 (Updated Version)

Idézhető idézet


"ÉS IGEN, ISMÉT ÍROK, MEGINT MINDENKI ELHALLGAT!
HA ENNYIRE ZAVAROK, MI A FASZÉRT NEM LEHET MONDANI?"

Friss topikok

  • nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus: nyisd vissza a blogot, és add vissza mindenki jogosultságát hozzá!! egyetlen emlékünk meghalt bará... (2021.12.29. 09:53) napihetihavi zenemuzsika, csak, hogy már lapozzunk
  • nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus: @Egyedi nicket kell megadnod: azt sosem értettem én sem mire jó majd beleolvasok a blogodba , az... (2013.03.16. 11:54) Loptamposzt
  • getva: Vanília 2012.10.26. 13:00:01 hát te meg ki a faszom vagy? (2013.01.01. 12:06) Itt az ősz, muskátliról, és egyéb virágokról
  • nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus: lapozzunk ha fécsebúkkról még valaki idetalál van új poszt (2012.01.20. 01:36) BUÉK 2012
  • nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus: van új poszt:) (2012.01.01. 00:12) boldog karácsonyt mindenki:)

Rovatok

Címkék

kutya (3) napi (8) napimacs (4) vers (6) zenemuzsika (9) zsir (6) Címkefelhő

pipacsposznak indult, ez lett belőle:)

2011.08.09. 22:07 nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus

Rejtő Jenő
Pipacs, a fenegyerek

részlet

Részletekre nem térek ki. Talán elég, ha megemlítem, hogy itt már sok ember megőrült attól, amit látott... Pipacs, a sírásó, viszont kilencvenhat kilót nyomott, és miután a markába köpött, dalolva nyomta ásóját a földbe. Képzelhetik, hogy karanténnak nem éppen fürdőhely céljaira alkalmas szigetet választanak ki. Átlagos negyven fok volt itt a meleg, de sokszor napokig állt ötven felett. Egy karanténban!

De ezt talán ne részletezzük.

Csak annyit, hogy Pipacs alacsony, de igen vastag ember volt. Vastag, de nem kövér. Nagy csípője, széles nyaka, oszlopos combjai, előreugró gorillaállkapcsa csupa erőt, stabilitást és nyugalmat sugárzott. Kevésbé tette előkelővé a megjelenését, hogy két lábfejét egymástól legyezőszerűen távol tartotta. Ő volt ugyanis a világ legcsámpásabb embere. Felső teste inga módjára lengett járás közben a derekán, és szokott mozdulata volt, hogy zsebre dugott két kezével időnként felfelé rántotta a nadrágját. Ez nála jókedv jele volt, mert nyomban utána egy halk indulót komponált, amit összevont szemöldökkel, halkan dalolt, és szöveget is írt hozzá. Amikor először láttam a temetőben, fütyörészve, fél kezét zsebre dugva locsolta a virágokat, olykor nyájas pillantást vetve a füvön elrendezett, türelmesen várakozó harminc-negyven halottra; kis, fekete matrózsapkája mellé néhány szál mimózát tűzött, és egyet rántva a nadrágján, halk gégehangon, ütemesen dúdolta:

Fel hát, fel hát, ti kedves tetemek,
Jön a Pipacs bácsi, és szépen eltemet,
Trallala, trallala, csak ne féljetek.

Ásta a sírt, és már századszor ismételte az utolsó sort, hogy "trallala, trallala, csak ne féljetek". Akkor vett észre, amikor egészen hozzáléptem. Összeráncolt homlokkal nézett rám.

- Na, csak feküdjön szépen vissza, mindjárt meglesz a sírja. Látja, a többi nem mászkál.

Szeretem a tréfás embereket.

- A gyékényekért küldtek - feleltem. - Nevem Robin. Két hónapja vagyok itt.

- Mindegy. Már nem tart soká.

- Nem akarom feltartani - mondtam -, mert már sürgősen tennie kell valamit, ebben a melegben, ennyi halott között...

- Igaza van. Jöjjön pálinkát inni. Az a legjobb ellene.

Zsebre dugta a kezét, megrántotta a nadrágját, és imbolygó járásával megindult előttem.

- Hová megyünk?

Erről nyomban eldúdolta egy harci indulóját.

Hová megyünk, hová megyünk?
Fel hát most, cimborák!
Hová megyünk, hová megyünk?
Iszunk, trallallala...

Nem volt fűzfapoéta. A rím kedvéért nem rontotta el a verset.

A sziget végében egy kis kalyiba állt, amelynek berendezése egy gyékényből, egy üveg pálinkából és néhány száz légyből állott. Agyonütöttük az egyhangú délelőtti órákat, néhány üveg pálinka mellett, társalogva. Pipacs is körülbelül azért volt sírásó, amiért én gyengélkedtem. A karantén az egyetlen hely, ahova a gyarmati rendőrség nem üti be az orrát. Itt nyugodtan lehet élni. Esetleg meghalni. Viszont ha az ember az első néhány hét alatt egy-két veszélyesebb fertőző betegségen átmegy, bizonyos fokig immúnis lesz. Irtózatos hőség volt. A kis kunyhó falain zsírosan fénylettek a szép zöld penészgyöngyök. Ebben a kunyhóban határoztuk el Pipaccsal, hogy bármilyen nyugodalmas, kényelmes is ez az élet, visszamegyünk egy kissé a nagyvilágba. Egy viharos éjjelen sikerült a szökés, mert a villám belecsapott a magas feszültséggel telített drótkerítésbe.

Eljutottunk kenuval Dél-Tiworba. Azóta jó barátok vagyunk, és együtt vándorolunk.

Ide, Borneo egy istenverte kikötőjébe, Kuala Lumpurból érkeztünk sietve. Vidám, bohém emberek voltunk. Jókedvűen, békésen szerettünk járni a kikötőkbe, és mégis lihegve, rohanva, bujkálva kellett megérkeznünk Borneóra, miután Kuala Lumpurban utolért a burmai rendőrség értesítése, hogy Batáviából, az adeni hatóság megkeresésére, köröznek bennünket, és elfogatásunk esetén kérik, hogy mindkettőnket szigorú fedezettel szállítsanak Colombóba. Mindez néhány svéd matróz miatt, akik érthetetlen oknál fogva ragaszkodtak ahhoz, hogy Pipacs ne énekelje állandóan az "Ausztráliában örülnek a lányok, ha megérkezem" szövegű saját szerzeményű dalát. Pipacs a jogtalan követelést olyan határozottan kérte ki magának, hogy a matrózokat kórházba szállították. Miután a többi jelenlévőt is meggyőztük e dal szépségéről, levettük a vendéglősről a büféasztalt, és sietve távoztunk.

Egy garasunk sem volt, és a borneói kikötők nem adnak annyi lehetőséget, mint a Déli-tenger rendesebb szigetei. Aki ide jön, azt vagy nagyon megfizetik, vagy mindenhol üldözik. A mocskos, olajos tengervízbe egy keskeny kőgát nyúlik, a parton néhány vámbódé és elszórtan egy-két épület. Ötvenfokos forróságban pállott, langyos esővíz ömlik, és az embernek varratonként fáj a koponyája... Egy piszkos gőzös közeleg lassan dülöngélve a tengeren.

Az elhagyott vámház mellett fabódé áll, fedett terasszal.

- Gyere, együnk valamit - mondta Pipacs.

- Megőrültél? Egy vasunk sincs.

- Na és? Nem fizetni akarok, hanem enni.

És már megy fel a korhadt lépcsőn, leveszi a kabátját, hogy csíkos, kivágott trikója ne gyűrődjék, roppant, szőrös öklével veri az asztalt, míg végül egy kínai jön. Erélyesen rászól:

- Elvisszük majd innen a Royal Dutch igazgatójának a poggyászát.

- Itt nincs poggyász...

- Majd ideküldik. Addig hozzál két személynek egy tisztességes reistafelt.

Közben megérkezett az ócska gőzös. Néhány maláji kuli szállt ki, két európai munkás és végül...

Végül egy gyönyörű nő. Gyönyörű és európai.

A turisták trópusi eleganciájával öltözve.

- Utánamegyek - mondta Pipacs. - Ennek talán vihetem a koffereit vagy ajánlkozom idegenvezetőnek.

- Micsoda? Hiszen nem is ismered ezt a helyet.

- Mondd már. Ő sem ismeri. Itt várj meg.

Felcsapta galambszürke keménykalapját, mert Pipacs szerette a kissé rikító, változatos öltözködési módot, és felrántva nadrágját, zsebre dugott kézzel megindult a nő után, egy harci indulót komponálva. Vastag, imbolygó alakja eltűnt a harsogó zápor vízködében, és én kissé aggódva maradtam ott egy kétszemélyes reistafel társaságában, pénz nélkül.

Másfél óra múlva a vendéglős érdeklődött, hogy mi a neve az igazgatónak, akit várunk? Azt mondtam, hogy a nevét nem tudom, de errefelé nagyon tisztelik.

Kezdtem kellemetlenül érezni magamat. Közben elállt a zápor, kisütött a nap, és a hőség pokoli volt. A földből dohos gőzölgéssel párolgott vissza az eső, megjelentek sűrű rajokban a szúnyogok, és a vendéglős egyre melegebben érdeklődött az igazgató személye felől. Három teljes óra múlt el, és Pipacs nincs sehol. Egy bennszülött rendőr közeledett és a vendéglős odament hozzá.

Együtt jöttek vissza a teraszra.

- Kit vár? - kérdezte tőlem a rendőr.

- Egy vállalati igazgatót - feleltem elszántan.

- Jöjjön velem.

- Majd megtanítani... Szegény kínait becsapsz... - pityeregte a vendéglős.

- Mi történik itt? - szólalt meg hűvös előkelőséggel egy úr, akinek mindenki tiszteletteljesen utat nyitott. Az illető megszólalásig hasonlított Pipacsra, pedig szó sem lehetett arról, hogy ő az. Vakító fehér ruhában volt, krémszínű bricseszben, lakkcsizmában, trópusi kalapban, jobb válláról egy fényképezőgép lógott és a balról egy gukker.

A rendőr udvariasan bólintott.

- Ezt a csavargót igazoltatjuk.

- Felesleges... - felelte parancsoló legyintéssel.

- Talán nem csavargó? - kérdezte a rendőr.

- De az, züllött csavargó. Azonban én... izé... kibéreltem...

Pipacs! Istenemre, ez Pipacs. Hiszen halkan dalolja, hogy "kibéreltem". Mi az? Úgy fest, mint a legpedánsabb gyarmati főfelügyelő.

A kínai gyorsan elsiet a belső szobába, a rendőr tisztelegve távozik. Ketten maradunk a teraszon, Pipacs még azt mondja nekem, jó hangosan, hogy a távolodók hallják:

- Itt van egypár shilling, hogy ne jöjjön zavarba ezentúl, és szerezzen valami rendes ruhát magának, mert kirúgom, ha mindig ilyen mocskos lesz!

Amikor egyedül maradtunk, csendesen ezt mondtam:

- A vámház mögött láttam egy kis vitorlást kikötve, jobb, ha azon menekülünk, mint az őserdő felé.

- Miért menekülnénk? - kérdezte gyerekes ámulattal.

- Majd elmondod útközben. Most csak siessünk. Lehet, hogy már megtalálták a holttestet.

- Csak nem hiszed, hogy megöltem valakit?

- De hát mi történt? - érdeklődtem izgatottan.

- Leült, és egykedvűen vállat vont.

- Író lettem...

mek.niif.hu/01100/01173/01173.htm

 

akinek ez túl hosszú, ugyan még nem volt , de szar, annak egy fotó
abból a posztból ami most nem készült el :)

 

101 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://belterjnek.blog.hu/api/trackback/id/tr43137916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.09. 22:02:23

de ez holnapi poszt, hogy került ez elő??
persze, hogy éles, élesíteni kell, de az időt beállítottam holnapra, hát nem értem...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.09. 22:03:05

elsőzni kötelező szinte, ki mondta ezt a hülyeséget, hogy az buzi?:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.09. 22:04:50

ó basszus, hát a dátum, holnap tizedike lesz , azt nem írtam át......

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.09. 22:18:08

átírtam a dátumot , és még mindig látszik, nem értem

gidabiga 2011.08.09. 22:22:09

nem árulom el, hogy minek olvastam a "pipacsposzt" szót :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.09. 22:24:24

gida
én tudom, gondoltam is rá. hogy az lesz:)
jó , hogy egy nem létezőbe írunk, lehet csak mi zöldek látjuk:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.09. 22:57:31

most már mindegy , átirom a dátumot mára, nem látszik tényleg ha nem vagyok belépve, de mivel irtunk bele, akkor maradjon:)

gidabiga 2011.08.09. 23:07:13

de látszik akkor is, ha nem vagyok belépve

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.09. 23:10:07

@gidabiga:
mert átirtam most már látszik, fáziskésésben vagy ma:)))

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.09. 23:10:59

ha rejtőt olvasok, mindig az öreg jut eszembe:DD

gidabiga 2011.08.09. 23:21:25

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus/szöszi:

én ezt olvasva gondoltam, de attól még a fáziskésés lehet :D
" nem látszik tényleg ha nem vagyok belépve "

nem vagyok nagy Rejtő rajongó, de ezt ne áruld el az Öregnek :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.09. 23:25:06

@gidabiga:
már úgy értve, hogy közben babrálok az időpontokon, addigra már átcsináltam:))

nem árulom el:)
úgy értettem az öreg stilusa olyan mint egy rejtő szereplőé, biztos sokat olvasta:))

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 00:00:33

elvből nem olvasok rejtőt
a buzizás meg egy vicc volt nekem, tőlem /=D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 00:03:46

@gidabiga:
az összeset?:)))
ezt a pipacsost nem is olvastam:)

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!):
neked ott a kép, nézegesd:)

majd jövőhéten kapsz micimackót:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 00:24:23

megyek, remélhetőleg aludni
jóccaka!

Bakkerovics Bakker 2011.08.10. 01:03:43

nema zöszeset. csakami nyomtatásban is megjelent. valszleg párszáz kabaréjelenete nekemis kimaratt.
a regények nem.

Bakkerovics Bakker 2011.08.10. 01:13:35

ja, és hálás köszöneta kékcsaládnak a frisítő kávéjér és söröcskéjér, amik nagyban hozájárultaka zelalvás nélküli hazaközlekedésemhez.

Bakkerovics Bakker 2011.08.10. 01:18:38

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 00:00:33
pedig rádférne. sok újjat tanulhatnál belőlük az életről.

.lll. 2011.08.10. 07:57:08

kellemes kora októberi reggel van

.lll. 2011.08.10. 08:11:11

jó ez a picsaposzt kiddy!

mikor indulsz poros kisfalucskádba?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 08:27:05

jóreggelt!

lófő, hol, itt ragyog a nap, igaz most nézem a gépen a hőmérőt 15 fok :O
hát itt a szobában ezer:)
aki ezt a lakást tervezte, annak kéne benne laknia:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 08:28:21

öreg
beszéltél Brigivel?
mi van már vele?

gidabiga 2011.08.10. 08:50:13

@lófő:

na jó, nemcsak én olvastam így :)

jó reggelt! :)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 09:31:56

akkor is szarok rejtőre
nem. érdekel.
mindegy
ma suvicknap lesz.
megyek is.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 09:52:36

na, de Kiddy, azért nem kell leszarni a posztom, elég csak, ha nem olvasod el:)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 10:22:56

nem a posztod szarom le! hanem rejtőt!
a képeket igenis megnéztem, nagyon szépek.
ez már nem leszarás!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 10:28:41

:DD
sajnos képek sem nagyon voltak hozzá, azt a két tengerészt is ha jól rémlik egy tetoválós oldalon találtam:)

Bakkerovics Bakker 2011.08.10. 10:46:11

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 09:31:56
elis hiszem. tényleg jelentősen megterhelőbb szellemileg, mint egy kirándulás az ikeába.

.lll. 2011.08.10. 10:53:19

Rejtő olyan mint egy jó citromszörp

Bakkerovics Bakker 2011.08.10. 10:57:03

brigi jólvan. a számítógépe kevésbé.
maj lessz, ha lessz.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 11:00:48

öreg
köszi:)

Angyi
mi van, nem bírta felemelni a lábát se már?:))

Bakkerovics Bakker 2011.08.10. 11:35:27

nem elmaratt, csak későbre halasztódot.
de attómég meglessz tartva.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 12:51:14

jól van figyelünk, nem hagyunk elveszni:)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 12:56:30

úristen, Angyi, máris aggódom =D

Bakkerovics Bakker 2011.08.10. 13:05:19

ehh, rosszpéz nemvészel.
amijen pekkünkvan, ecercsak előkerül a spiné...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 13:33:10

de előtte számtalan kalandon fog átesni:))

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 13:34:27

fő az ebéd
tejszínes-lecsós vargányapörkölt sok sajttal, és főtt kölessel
ki kér? =P

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 13:36:47

nem tudok enni, már mondtam tegnap is:)
csak amit nyelni kell:)

.lll. 2011.08.10. 13:56:09

@Angyi /:

a sok szarházi bevándorló így hálálja meg ,hogy befogadták őket

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 14:06:15

"nem hiszem eeel, hogy minden ideesik"
nekem az ölembe. vajh' miért?
agylob!
de persze nézem

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 14:07:15

még vagy 20 éve volt az unió kiadó:)
ügyes vagy Angyi:)

nekem a mi cigányaink jutottak eszembe az angliai attakról...

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 14:07:37

jó a szövegem
lufiárusnak a nyílzápor
HÁ-HÁ-HÁ-HÁ-HÁ
hát nem vicces ez a fiú?
na, de nézzük tovább.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 14:08:54

@Angyi /: á, a kézirat sose jutna el a kiadóig XD
semmisemmi

ez az istván de nagyon tenyérbemászó
de utálom az ilyet!!!

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 14:10:05

"én egy tökéletes férfinak érzem magam"
broáf, bazzeg

honnan szednek ilyeneket? a hasonlóan kinéző huszonéves pasik mindegyike ilyen beképzelt pöcs???
krisztusatyám

nézzük tovább

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 14:13:40

na, van már biszex nyuszi is
kezdtem hiányolni

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 14:15:09

ez az ada viszont jó vékony
hüpphüpp ^^

Bakkerovics Bakker 2011.08.10. 15:11:33

Angyi / 2011.08.10. 14:31:27
valszleg GMO

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 16:29:42

két napja folyamatosan farkaséhes vagyok....:(((

gidabiga 2011.08.10. 16:31:58

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus/szöszi:

tejbedara, krémleves, tökfőzelék, fasírt, ezeket nem kell rágni :)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 16:40:37

néztem elalvás előtt a gyerekszépségversenyes műsort.
szegény kislányokból ijesztő förmedvényeket sikerült csinálni
de a prímet a házigazda vitte
thumbnails.hulu.com/652/50036652/148020_512x288_generated.jpg

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 16:59:50

@gidabiga:
jaja, holnap sárgaborsó lesz, mondjuk azt nem is szeretem:))
de tudod, hogy milyeneket ennék, no nem ilyeneket:))
majd ha lehet, megint nem leszek éhes, ilyen az ember lánya, mindig a tiltott gyümölcs a legédesebb:)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 17:27:56

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus/szöszi: de most komolyan azt mondta a doki, hogy ne egyél semmit??? vagy csak nem tudsz, mert.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 17:41:20

ha a lecsiszolt fog letörik akkor vége

gidabiga 2011.08.10. 17:41:30

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus/szöszi:

sárgaborsót szeretem, sajnos a gyerekek nem :(
és a lencse?
az is finom és nem kell rágni :)
egyik oldalon sem tudsz?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 17:54:05

@gidabiga:
az is lesz majd akkor lencse:))
nem nagyon, mert akkor az alsóhoz ér a lecsiszolt, érted
de ez biztos pszichés, hetek óta alig eszek, és nem szoktam éhes lenni:)
tölött paprika, rakott kel, ezek is jók:)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 19:12:48

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus/szöszi: egy éven belül nagykorú XD

Mr. & Mrs. Blue!

Szombaton gyertek le fesztiválozni, lesz Fish!
este 11-kor kezdődik, elbohóckodunk, alszotok nálam, ha elunjuk magunkat, másnap vásár. no?
(láttam fish! képet az albumotokban)

Bakkerovics Bakker 2011.08.10. 19:59:06

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 17:29:43
ez milyen gusztustalan ordas cigánykurva baszki...

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 20:57:46

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus/szöszi: mivel az az egy daluk van, szerintem nem is lesz semmi más.

jaj, judit, de gonosz vaaagy!

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 20:59:32

8 ember
és fogadjunk, nem ír senki
megint kénytelen vagyok hülyebuta flesjátékot játszani...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 21:02:44

nektek is elszállt az egész fészbúk?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 21:37:16

igen, míg fürödtem, helyrejött:)
tiszta seb a térdeim meg a lábfejem, meg kék zöld folt, mint egy gyereké:)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 21:42:31

úgy érted, mint az enyém? =D

pruzsinkit hallgatni ér? dalok, amikről nem D. jut eszembe...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 21:50:44

persze, minden ér:)
ó, aratnom kell, remélem nem rohadt ki..

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 22:18:09

na, fél óra és nagyon pipa leszek. elővettem a gitárt...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 22:19:22

miért, mi a baj?

megint nem jó az a majomkutya fészbúk...

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 22:30:15

az, hogy sose tudtam gitározni, de most még annyira sem tudok, mint valaha. ez a baj.
próbálkozom, nem megy, aztán felhúzom magam és áááááááááá
elteszem
nem bántom =)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 22:33:46

miért gondoltad, most hirtelen valami történt és már tudsz?:))

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 22:39:23

nem, csak reménykedem, hogy annyira béna nem vagyok. hiú ábránd, mert mégis.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 22:48:20

két esti agylob

- meki van a szigeten
- az iwiw-re már nem kell meghívó, lehet szabadon regisztrálni, sőt, nyereményjátékot hirdettek azoknak, akik egy héten min. 3szor belépnek és csinálnak is valamit. szinte sajnálom őket =D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.10. 23:09:40

mondjuk nekem az iwiw teljesen másra van mint a fészbúk, de mondjuk tényleg nem sűrűn lépek be

getva 2011.08.11. 08:43:09

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.10. 17:29:43
ez nem rajbaba, hanem valami szutyok cigányluvnya.
nem értetek tik ehhő, csak Brigi meg én

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.11. 09:01:33

jóvanna.
jó reggelt.
kurva álmok
szexuális is volt, meg olyan is, hogy itt a házban-kertben rendeztek meg egy fesztivált, és a szobákat katonák védték. meg előtte odahaza bicikliztünk, tökre máshogy nézett ki a lakótelep, gangos pesti házak voltak, meg valahogy felkeveredtük egy nagy fára, aminek szintén végigbicajoztunk az egyik ágán, fél kézzel a felső ágat fogva, 45°-os szögben megdőlve. huh.
most úgy érzem magam, mint akit egy kicsit megzúztak egy mozsárban. =D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.11. 11:38:43

Lááááttam Angyi:((
és még szar is lesz, már előre érzem:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.11. 11:39:52

vazze milyen cigim volt, elszívta magát a felétől :O
nem elégett, olyan volt pont mikor szívja valaki:))

Bakkerovics Bakker 2011.08.11. 12:27:48

nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus/szöszi 2011.08.11. 11:39:52
ha megtaláltad, küldd ide.
az enyémetis szívogathatná...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.11. 12:31:18

azt hiszem nem szeretnék vele találkozni:)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.08.11. 12:34:58

na, akkor isten veletek, hétfőn találkozunk.
puszika!
az űrhajósnak kettő.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.11. 12:36:08

szia Kiddy
legyél rossz:)
és közben érezd magad jól!

Bakkerovics Bakker 2011.08.11. 12:47:07

höhö, a Kidi a gyakorikérdéseken szok érdeklődeni:
-
gyik.blog.hu/2011/08/03/bukkake_meglepibe

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.11. 13:06:40

annyira tudtam, hogy szar sárgaborsót nem kéne főzni, már kétszer berántottam, de még mindig ócska az állaga, ennyi, befejeztem..

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.08.11. 13:08:17

pedig a guglin hamarabb van mindenre válasz:)
süti beállítások módosítása